• Blaha: +36 70 555 8077 | Újpest: +36 70 502 5071 | Zugló: +36 70 380 0977

Rólunk

Class GSM Bemutatkozás

 

Cégünk a Class-Mobil Kft (classgsm.hu) a következőkkel foglalkozik:

  • Használt és Új mobiltelefonok értékesítése.
  • Mobiltelefon megvásárlása, felvásárlása készpénzért.
  • Mobiltelefon csere. Ilyenkor árajánlatot teszünk régi készülékére az aznapi legmagasabb piaci áron, és amennyiben megfelel, Önnek a kölcsönösen kialkudott összeg úgy azt beszámoljuk új készülékének az árába. Amennyiben van otthon a fiókba, már nem használt mobilja, hozza be azt is hozzánk és megvesszük.
  • Mobiltelefon kiegészítők, tartozékok értékesítése készletről. Amennyiben nincs készletünkön a keresett tartozék úgy azt gyors határidővel megrendeljük Önnek. Néhány kategória: Ütés álló üvegfóliák, kijelző védő fóliák, hálózati mobil és tablet töltők, autós töltők, adatkábelek, nagy választékban kaphatóak védőtokok, ami lehet flippes tok, szilikon tok, tpu tok, bőr tokok, gyári prémium tokoktól egészen a kézműves prémium bőr mobil és tablet tokokig.
  • Cégektől felvásároljuk leselejtezett mobiltelefon flottájukat.

A Class gsm üzlete vasárnap kivételével minden nap szeretettel várja meglévő és új vásárlóit. A következő nyitva tartás szerint: Hétfőtől – péntekig 9 órától 19 óráig, szombaton 9-től 14 óráig. Vasárnap zárva vagyunk.


Hogyan jut el hozzánk?

Gyalogosan: Az Újpest központ metrómegállónál kell leszállni. A metró aluljárónál a Trió-Burger közvetlen melletti lépcső-feljárónál kell felmenni a lépcsőn. Így már az Árpád út jobb oldalán (Újpest Városkapu irányában), és ezen tovább haladva megközelítőleg 320 lépés megtétele után (kb: 200 méter) Érkezünk meg a Árpád út – Kemény Gusztáv sarkára. Itt jobbra fordulva, már látható a Class GSM boltja, ami 10-12 méterre van jobb oldalon a saroktól.


Kérdése van?

A leggyorsabb egy telefon hívás

+36 70 502 5071

vagy írjon nekünk a kapcsolati űrlapunk segítségével amely a következő linkre kattintva érhet el:

https://classgsm.hu/kapcsolat/

Tisztelettel a https://classgsm.hu csapata.

X