• Blaha: +36 70 555 8077 | Újpest: +36 70 502 5071 | Zugló: +36 70 380 0977

Áfa tartalom

classgsm.hu az 1992. évi LXXIV. Törvény alapján jogosult különbözeti adózásra. A honlapon feltüntetett használt készülék árak 0%-os ÁFÁ-t tartalmaznak. Mivel magánszemélyektől vásároltuk így a hatályos jogszabályok alapján a Class Mobil Kft jogosult a különbözeti adózásra. Használt készülékek esetén cégünk a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, az adózás rendjéről szóló 62-64§ és a 64/B§ alapján a különbözeti adózás szerint adózik.

Amennyiben így kívánja megvásárolni a készüléket, ebből az ÁFÁ-t nem lehet visszaigényelni, viszont ezt a számlát is költségként el lehet számolni. 

Új készülék megvásárlásakor 27%-ÁFA tartalommal rendelkező számlát állítunk ki.
Új készülék megvásárlása előtt, kérjük tájékozódjon kollégáinktól, a 27%-ÁFA tartalommal rendelkező vételárról!

Készülékekről:
A készülékek árai a megrendelt színtől függően esetlegesen változhatnak, ezen változást kollégánk minden esetben egyezteti a megrendelővel. Készülékhiány esetén a minden esetben tájékoztatjuk ügyfelünket a későbbi szállítás időpontjáról.
A honlapon feltüntetett készülék információk, illetve alapcsomag tartozékok tájékoztató jellegűek a gyártó által kiadott leírásokon alapszanak de, eltérések előfordulhatnak melyekért felelősséget, nem vállalunk!

Kellékek,tartozékok rendelése:
Kellékek ,tartozékok rendelése esetén vegye figyelembe,hogy a kiszállítási idő 1-3 nap. Nagyban függ az aktuális raktárkészlettöl mely napi szinten változik!

Kellékek (tokok, töltők, headset stb) 27%-Áfatartalommal vannak feltüntetve!

X